PaperMind - et internationalt specialagentur

 

Velkommen til Papermind, den førende partner inden for papir, emballagekarton, film- og foliematerialer samt specialprodukter til den grafiske industri og medicinal - og fødevareindustrien. Med "high - quality" produkter og gode råd, hjælper vi vores kunder med at træffe de bedste beslutninger vedrørende emballage og grafiske løsninger.

Som specialister inden for papir, emballagekarton, film- og foliematerialer, specialprodukter til den grafiske industri samt medicinal - og fødevareindustrien er vi altid på udkig efter de mest bæredygtige, innovative og de nyeste materialer på markedet. 

Vores kunder er primært narrow web trykkerier, emballagetrykkerier samt grafiske trykkerier. Ofte har vi også den direkte kontakt til slutkunder, hvis der kræves en særlig håndtering og service.

Uanset kunden er vi en partner, der kan levere såvel en standardløsning som højt specialiserede, skræddersyede og innovative produktløsninger.

 

En stor faglig specialistviden og mange års erfaring i branchen gør os i stand til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige løsning. Det giver dig tid til din virksomhed og det, du er bedst til.

PaperMind ApS

info@papermind.dk

 +45 40 45 44 20