top of page

PaperMind - et internationalt specialagentur

 

Velkommen til Papermind, den førende partner inden for papir, emballagekarton, film- og foliematerialer samt specialprodukter til den grafiske industri og medicinal - og fødevareindustrien. Med "high - quality" produkter og gode råd, hjælper vi vores kunder med at træffe de bedste beslutninger vedrørende emballage og grafiske løsninger.

Som specialister inden for papir, emballagekarton, film- og foliematerialer, specialprodukter til den grafiske industri samt medicinal - og fødevareindustrien, er vi altid på udkig efter de mest bæredygtige, innovative og de nyeste materialer på markedet. 

Vores kunder er primært narrow web trykkerier, emballagetrykkerier samt grafiske trykkerier. Ofte har vi også den direkte kontakt til slutkunder, hvis der kræves en særlig håndtering og service.

Uanset kunden er vi en partner, der kan levere såvel en standardløsning som højt specialiserede, skræddersyede og innovative produktløsninger.

 

En stor faglig specialistviden og mange års erfaring i branchen gør os i stand til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige løsning. Det giver dig tid til din virksomhed og det, du er bedst til.

pharm
Wraps1
03 Filmpresse
Photofolio-Papermind (12 of 19).jpg
PaperMind 027.JPG
Neues Bild (3).jpg
20140424-DSC_0309_edited.jpg
Kalenderbild.jpg
20140424-DSC_0278.jpg
IMG_1885.JPG
IMG_0835_edited.JPG
PaperMind 012.JPG
jan-ole ole og frank med bog.JPG
bottom of page