top of page

Workshops

Vores omfattende know-how har vi fået ved at udfordre alverdens produkter, afprøve allerede kendte løsninger på nye måder eller teste allerede kendte teorier anvendt med nye teknikker.

 

Vi tilbyder workshops, som er specialiseret til præcis dine behov - kontakt os endelig for en snak.

Personalized workshops

 

Har du behov for at hjælpe dig selv, dine kolleger og ikke mindst dine kunder med at højne deres viden inden for papirteknologi, papirvalg og strategisk brancheforståelse, vil vi gerne invitere dig til et seminar herom.

 

Vi afholder jævnligt specialseminarer, som er tilrettet helt specifikke ønsker og behov.

 

... og mere om workshops 

 

I samarbejde med flere af vores udvalgte leverandører laver vi workshops, som også indeholder andre vinkler, produkter og løsninger end dem som vi kan tilbyde. Dette sikrer en kontinuerlig udvikling og styrker løsningerne. Det er derfor, vi kalder vores kunder for vores samarbejdspartnere.

Vores geografiske område

 

Selvom vi har base nord for København i Charlottenlund, strækker vores marked og område sig langt udover Danmark - til Norge, Sverige, Finland og Island.

 

Vores leverandører befinder sig i hele verden, og vi bevæger os gerne til USA for at finde de helt rigtige produkter. Dette sikrer både prismæssige og miljørigtige løsninger i din produktion.

bottom of page