top of page

 100% dedikerede ildsjæle

PaperMind er specialisten mellem kunden og fabrikkerne indenfor papir, emballagekarton, film- og foliematerialer, specialprodukter til den grafiske industri samt medicinal - og fødevareindustrien.

 

Fabrikker

PaperMind repræsenterer de førende emballage og grafiske papirfabrikker såvel indenfor som udenfor Europa. Vi stræber efter langsigtede partnerskaber og vi står for pålidelighed og åbenhed i måden vi samarbejder med fabrikkerne på.

Fælles for alle de fabrikker vi samarbejder med er, at de alle er kendte for "high-quality" materialer, pålidelighed og innovative kræfter.

 

Viden

Med vores viden om materialerne og deres anvendelse, års erfaring på markedet og vores evige søgen efter innovative og bæredygtige produkter, er det vigtige for os, at kunden får det helt rigtige produkt, som passer til kundens behov. I vores stræben efter at finde det helt rigtige produkt, vil vi også gerne inspirere kunden til at anvende alternative materialer, som er mere innovative, problemløsende og bæredygtige.

 

Fælles for alle i PaperMind-teamet er, at vi er fagspecialister til fingerspidserne. Vores stærke kompetencer inden for grafisk produktion og vores mangeårige erfaring kommer dig til gode. Stor som lille sag. Enkel som kompleks sag.

 

Hos os er intet er overladt til tilfældighederne, og alle ’sten’ bliver vendt i en sag.

 

Vores store berøringsflade med hele verden medfører, at kommunikation foregår på alle tidspunkter af døgnet. Vi er ofte på kontoret, men lige så ofte på vej fra et møde til et andet - kort sagt: vi er altid på vej, men kan alligevel nemt kan nås af vores samarbejdspartnere.

 

Vi arbejder ud fra princippet ”virtual office”, som betyder, at uanset tid og sted vil vi tage hånd om din henvendelse. Forespørgsler besvares, ordrer effektueres og logistikken følges helt til dørs.

 

Nye frø plantes overalt, hvor vi færdes. Det er vores måde at udvikle os selv og vores løsninger til vores kunder. Det bidrager også til udviklingen af din virksomhed. Det er netop den innovation, vi brænder så meget for.

FSC®

PaperMind er FSC certificeret og vi kan tilbyde op til flere FSC karton og papirprodukter. Inden for vores store netværk stræber vi altid efter at formidle bæredygtige produkter og løsninger, for netop at tilbyde kunden at træffe bæredygtige valg. Certficate License Code: FSC C132253

FCSlogo.jpeg
Jann-Ole Hegedahl

Jann-Ole er en kapacitet inden for papirverdenen. Jann-Oles grafiske karriere tog fart i 1978, hvor han overtog det hæderkronede agentur, Chr. F. Jørgensen & Co. ApS. Det er blevet til tusindvis af tons karton og papir til glade kunder i årenes løb.

 

Kritisk og analytisk har Jann-Ole egenhændigt håndplukket vores leverandører for at sikre vores kunder de bedste, mest optimale løsninger. Vi samarbejder dermed de dygtigste specialister. Leverandører, som kan gøre en forskel for dig, og som kan tilføre værdi til dig og dine kunder.

 

Det er uvæsentligt, at råvaren er billigst, hvis den ikke fungerer til opgaven. Og her er Jann-Oles eminente sans for valg af rigtige produkter afgørende.

 

Igennem tiden har Jann-Ole også fundet tid til at undervise unge mennesker på Den Grafiske Højskole, hvor han generøst har delt ud af sin enorme viden om papir- og kartonproduktion – til gavn for mange af branchens specialister i dag.

Frank Andersen

Frank har trådt sine barnesko i papirbranchens svar på datidens ØK – nemlig De forenede Papirfabrikker. Han elsker papirmaskiner og har en stor viden om papirteknik, og hvordan papir og karton reagerer under forskellige påvirkninger. En viden, som løbende udbygges og ajourføres, også takket være de mange store projekter, han er involveret i.

 

Frank er ansvarlig for Sverige, Norge, Finland og Island, hvor han yder grundigt, kompetent rådgivning og varetager salg af de helt rigtige løsninger fra de agenturer, PaperMind repræsenterer. Når han får lov, så ses han også i Danmark hos kunder og andre forretningsforbindelser – bare for at han kan vedligeholde sit danske modersmål.

 

Else Hegedahl

En mere mangesidet administrativ medarbejder findes vist ikke. Else er en mester til E-conomics og holder også styr på både udgifter og indtægter og sørger for, at der er lønninger til alle.

Else nævner selv, at hendes arbejdsområder går fra kantineassistent til benhård finanscontroller.

Mathilde Hegedahl Schultz

Mathilde er – som navnet antyder – en familierelation, men man må ikke tro, at hun kommer nemt til tingene. For der skal nemlig arbejdes igennem for at opnå ros fra hendes kolleger. Og arbejdet bliver der.

 

Mathilde ordner flere og flere ordrer fra vores kunder og belejligt nok er Mathilde uddannet logistikøkonom, hvilket er et plus hos PaperMind. Mathilde styrer de fleste administrative rutiner og er desuden regnskabsansvarlig i virksomheden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Louise Såby Hegedahl

Louise er også en familierelation, og med en fortid i rejsebranchen er Louise effektiv og eminent til at ekspedere og afslutte ordrerne, som lander på Louises bord.  Louise sætter en ære i god kunde dialog og kontakt med vores kunder og udenlandske fabrikker. Samtidig er hun vores helt egen rejseekspert, som booker hotel og fly til de mange firmarejser.

 

 

 
 
 
Julie Thorup Hegedahl

Julie er sidste nye skud på stammen og også hentet ind fra      familietræet. Julie er firmaets project manager og har ansvaret for planlægning, udførelse og afslutning af nye projekter. Det er Julie der tager kontakt til nye potentielle kunder og endusers. Som uddannet cand. pæd inden for figurationsteori har Julie stærke processuelle, organisatoriske, kommunikative og samarbejdsmæssige kompetencer.    

 
 

 

 

bottom of page